Algemene Voorwaarden

  1. Het is noodzakelijk dat je langskomt met schone wimpers. Alleen op deze manier kunnen de extensions en de lijm zich goed hechten. Wanneer je met mascara op komt en het pas ter plaatse eraf haalt, zijn je wimpers veel te vettig en is de kans groter dat de extensions niet goed hechten.
  2. Maak de extensions de eerste 24 uur niet nat, ga niet naar de sauna of de zonnebank. Probeer in het algemeen de extensions zo min mogelijk nat te maken. 
  3. Gebruik geen producten met olie. Dit werkt net als een remover en zorgt ervoor dat de extensions loslaten. Wil je make-up weghalen? Doe dit voorzichtig met een wattenstaafje met lauw water of micellair water zonder olie.
  4. Wil je een refill inboeken maar ben je zo goed als leeg? Boek dan een nieuwe set in. Het kost namelijk meer tijd en er zijn meer nieuwe extensions voor nodig. het is je eigen verantwoordelijkheid goed voor de extensions te zorgen. Je kan na 2 weken nooit helemaal leeg zijn. Het is duidelijk te zien of er aan de extensions getrokken is of dat je het heel vaak onder de douche hebt natgemaakt. Als je niet aan de extensions komt kunnen zij zeker 5 tot 6 weken meegaan voordat je compleet leeg bent.
  5. Kom niet te vroeg maar ook niet te laat. Neem vooral via WhatsApp contact op als je meer dan 10 minuten verlaat bent. Dan kunnen wij overleggen of de afspraak nog wel door kan gaan.
  6. Tel goed terug wanneer je vorige afspraak was als je een refill inboekt. Heb je 2 weken ingeboekt terwijl het 3 weken moet zijn? Dan pas ik dat zelf aan.